VÅRA TJÄNSTER

Varför ska man göra allting själv? Är det inte bättre att fokusera på det som man verkligen är bra på och som man tycker är roligt? Vi tycker att man kan låta någon annan göra det där andra, som städningen.

Grunden för våra städtjänster är att ni känner trygghet och delaktighet från början till slut. Ni får er egen kontaktperson som är väl insatt i er situation och kan svara på era frågor. Tillsammans planerar ni och följer upp insatserna.

HEMSTÄDNING


hemstad-

Genom att anlita oss kan ni hålla hemmet fläckfritt och samtidigt få tid över till de viktigare sakerna i livet som ni vill prioritera.
Ni bestämmer själva vad som ska ingå i städningen och bestämmer tillsammans med vår personal på plats en tidsåtgång som passar just ert hem och era önskemål. Noggrannhet är en självklarhet för oss. Ni kan få hemstädning varje vecka, varannan vecka eller månadsvis. Vi rekommenderar antalet timmar utifrån storleken på din bostad samt vilka behov och önskemål du har, men det är alltid du som kund som bestämmer hur många timmar du vill köpa.


LÄS MER

FLYTTSTÄDNING


flyttstad-

Med stor erfarenhet av flyttstädning, och en erfaren egen avdelning som sköter det, kan våra kunder känna sig trygga med oss. Vi arbetar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen, vilket gör att vi snarast åtgärdar eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället
För att garantin skall gälla måste invändningar meddelas senast 2 arbetsdagar efter städtillfället.


LÄS MER

STORSTÄDNING


storstad-

Vid en storstädning städar vi ditt hem lika noggrant som vid en flyttstädning. Den enda skillnaden är egentligen att vi låter dina möbler och prylar stå kvar på sin ursprungliga plats.

Bland annat rengör vi din ugn, kyl och frys invändigt. Klädda och stoppade möbler dammsugs och självklart ingår fönsterputsningen.

Vi rekommenderar antalet timmar utifrån storlek på din bostad samt vilka behov och önskemål du har.


LÄS MER

KONTORSSTÄDNING


kontor-

Du som kund får din ”egen” lokalvårdare som sköter städningen på arbetsplatsen. Med regelbundna kontroller säkerställer vi att städningen fungerar.

Vi ger våra kunder den välstädade miljö de förväntar sig – på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen.

Kontakta vår kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.


LÄS MER

FÖNSTERPUTSNING


fonsterputs-

Våra medarbetare är punktliga, serviceinriktade och noggranna och du kan alltid räkna med bästa tänkbara resultat.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och kan tillgodose de allra flesta kunders behov, oavsett om du bor i villa, radhus, lägenhet eller om det rör sig om en fastighet.

Vi ger dig kort och gott en fläckfri service till ett mycket bra pris!

Det vi tillhandahåller är en helhetslösning för fönstren: vi torkar av karmar och fönsterbleck för ett optimalt helhetsintryck vid avslutat arbete.


LÄS MER

SNABBFAKTA


01234567890012345678900123456789001234567890

OLIKA STÄD I MÅN

Vi arbetar med väl beprövade städmetoder och har noggranna arbetsrutiner.0123456789001234567890012345678900123456789001234567890

GENOMFÖRDA STÄD

Med så många städningar i ryggsäcken kan vi säkerställa kvaliteten och leva upp till de höga krav vi ställer på oss själva.012345678900123456789001234567890

FLYTTSTÄD I MÅN

Vi levererar flyttstädningar med garanti och följer Mäklarsamfundets rekommendationer.HAR DU BESTÄMT DIG?

Om du redan nu har bestämt dig för städning – kom ihåg att du inte binder dig till någonting. Vi har inga krångliga avtal, abonnemang eller långa uppsägningstider.

Du kan snabbt och enkelt klicka i menyn för att beställa din städning.Välj i menyn nedan vilken tjänst du är intresserad av. Vi kommer att kontakta dig snarast.LOKAL STÄDSERVICEBesökadress:
Bilgatan20
442 40 Kungälv
Sverige

Kundtjänst: 010-491 06 10
E-post kundtjänst
E-post vid obemannat kontor

ARBETA HOS OSS

Att arbeta hos oss är både roligt och utvecklande och för att säkerställa att vår städning är av hög kvalitet håller vi regelbundna internutbildningar.

Skicka ditt CV till oss om du vill bli en del av vårt team. Fyll i formuläret

VÅRA LÖFTEN

- Utbildad personal
- Alltid samma städare
- Ansvarsförsäkring
- Sekretessavtal
- RUT-avdrag direkt på fakturan

KUNDTJÄNST

Vår kundservice svarar på dina
frågor, vardagar mellan 08-17.
Tel: 010-491 06 10

Kontoret är obemannat på helger.