ATT VARA KUND HOS OSS

Som kund hos Lokal Städservice är det några saker du behöver känna till. För din bekvämlighets skull har vi valt att sammanfatta de viktigaste delarna.

HUR FUNGERAR DET?


Vi inleder alltid med ett kundbesök, då vi kommer hem till dig för att diskutera dina önskemål. Ett kundbesök är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Vi dokumenterar ditt hem i en städbeskrivning.

Vår ambition är att ge lite extra och vara en hjälpande hand i ditt hem. Vi arbetar med fullständig sekretess och lämnar givetvis garantier på utfört arbete enligt överenskommelse.


LÄS MER

NYCKLAR & SÄKERHET


I samband med nyanställningar begär vi alltid utdrag från Polisens belastningsregister och all personal skriver på ett sekretessavtal, så att du kan känna dig trygg.

Vi följer de rekommendationer som gäller för branschen och alla nycklar är kodade med en säker nyckelbricka som ej går att spåra till ditt hem. Vi samarbetar med Keyfinder gällande säker nyckelhantering. Vi är försäkrade via Länsförsäkringar, vilket gör att skador på egendom upp till 2 000 000 kr ersätts. Vår ansvarsförsäkring sträcker sig dessutom upp till hela 20 000 000 kr.


LÄS MER

ALLTID GARANTI PÅ UTFÖRDA STÄD


Känn dig trygg med vår nöjd kund-garanti! Hos Lokal Städservice handlar kvalitet om att säkerställa att leveransen av våra tjänster utförs enligt våra högt ställda krav och rutiner.

Det innebär bland annat att vårt uppträdande och förhållningssätt till kunder, medarbetare och kollegor följer våra värderingar och vår uppförandekod. Vi tror att man med ett prioriterat kvalitetsarbete får nöjda kunder samt större delaktighet och engagemang från alla medarbetare. För att garantin skall gälla måste eventuella reklamationer anmälas till oss inom 2 dagar efter städningen.


LÄS MER

DET SKA VARA ENKELT


Med en nöjd och glad kund vet vi att vårt samarbete kommer vara länge. Därför har vi inga konstiga abonnemang, inga inställelseavgifter eller andra dolda avgifter.

Du ska känna dig bekväm med oss. Vi har fasta priser, alltid samma städare, du får samma faktura varje månad.


LÄS MER


LOKAL STÄDSERVICEBesökadress:
Bilgatan20
442 40 Kungälv
Sverige

Kundtjänst: 010-491 06 10
E-post kundtjänst
E-post vid obemannat kontor

ARBETA HOS OSS

Att arbeta hos oss är både roligt och utvecklande och för att säkerställa att vår städning är av hög kvalitet håller vi regelbundna internutbildningar.

Skicka ditt CV till oss om du vill bli en del av vårt team. Fyll i formuläret

VÅRA LÖFTEN

- Utbildad personal
- Alltid samma städare
- Ansvarsförsäkring
- Sekretessavtal
- RUT-avdrag direkt på fakturan

KUNDTJÄNST

Vår kundservice svarar på dina
frågor, vardagar mellan 08-17.
Tel: 010-491 06 10

Kontoret är obemannat på helger.